Irodai tervező – Tervezze meg saját irodáját

Irodai tervező – Tervezze meg saját irodáját

   

Tervezze meg új irodáját ingyen online. Válasszon az OFFICE PRO, HOBIS és EXNER márkák bútorelemei közül. Azonnali árkalkulációt kaphat a tervezésről. Mentheti projektjét és dolgozhat vele a következő 96 órában. Küldünk Önnek e-mail hozzáférést. Tapasztalt értékesítőinktől nem kötelező érvényű szakmai ajánlatot kap árgaranciával és bútorrendelési lehetőséggel, beleértve a szállítást és az összeszerelést is.

A 3D IRODAI TERVEZŐ teljes körű használatának műszaki előfeltételei:

frissített modern webböngésző (Microsoft Edge, Firefox, Chrome, Opera és hasonlók)

cookiek engedélyezése
javascript engedélyezése
minimális képernyőfelbontás 1024 × 768 px. Észlelt felbontás:
Az irodai tervezés háromdimenziós (3D) nézetéhez a böngészőnek támogatnia kell a WebGL technológiát. További információ...

Ajánlott beállítások:

A webböngésző beállításainál kapcsolja be a „Hardveres gyorsítás használata” opciót, ha elérhető.

Ha számítógépe két grafikus kártyát használ, javasoljuk, hogy állítsa be a rendszert úgy, hogy csak a jobb minőségű grafikus kártyát használja a webböngészőhöz.

3D IRODAI TERVEZŐ ONLINE FUTTATÁSA

probléma esetén forduljon az Office Pro informatikai osztályához

Hogyan működik az online 3D Irodai tervező?

Kiválaszthatja a helyiség formáját és megadhatja a méreteit. Választhat ajtókat, ablakokat, oszlopokat, falakat. Minden automatikusan méretezett a vizuális ellenőrzéshez. A behelyezett bútorelemeket mozgathatja, forgathatja, egymásra rakhatja őket vagy törölheti. Minden beillesztett elem azonnal megjelenik az árlekérdezési listában. Az irodát háromdimenziós (3D) nézetben elforgathatja, döntheti, illetve ki is nagyíthatja a részleteket. Könnyen megváltoztathatja a bútorok színét akár az egész projektben egyszerre. Tervét küldje el az Ön által kiválasztott értékesítőnek. Tanácsot adhat Önnek, esetleg professzionális 3D-s belsőépítészeti szoftverekben más változatokat is kínálhat, melyek segítségével tovább dolgozhatnak az Ön tervezetével már egy magasabb szinten. Az eredmény egy új iroda kifinomult vizualizációja lehet, amelyet akár azonnal megrendelhet.

Videóbemutatók a 3D Irodai tervezővel végzett munkáról.<>

A 3D Irodai tervező használatának teljes folyamata.<>