Csatlakozópanelek

3.8.2023 | termékek

Mire valók az elektromos csatlakozópanelek?

Valószínűleg Önnel is megtörtént már. Az asztalnál ült, és lemerült a telefonja. A töltővel a kezében azon tűnődik, vajon hova tegye. Mert az íróasztal egyik aljzatában a számítógép van, a másikban a nyomtató, a telefonnak pedig kézügyben kell lennie. Vagy egy másik eset. A kollégáival ül a tárgyalóban. Egyikük laptopot akar tölteni, a másik csatlakozni szeretne a hálózathoz, a harmadik pedig a tévéhez… Sok a csatlakozási igény, de kevés az aljzat.

A megoldás ezekre a problémákra az elektromos csatlakozópanelek. Ezeknek köszönhetően nemcsak 230 V lesz kéznél, hanem pl. USB, HDMI, adatkapcsolat vagy VGA is.

A leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás olyan csatlakozópanelek, amelyek az íróasztal munkalapján lévő kör alakú nyílásba illeszkednek. Egyszerűen távolítsa el a műagyag borítást és cserélje ki PGCZ 022panelre, amelyek egy elektromos aljzattal, USB-töltővel és USB 3.0-val vannak ellátva. Minden kéznél van, ráadásul esztétikus is.

CsatlakozópanelekCsatlakozópanelek

Nem elég egy aljzat? Válassza a „PECZ 001-et“: [/fix-drawer-connection-panels/pecz-b-001], ami két aljzatot és két USB-t kínál. A munkalap széléhez rögzíthető.

A „magasabb szint“ az elektromosan „forgó aljzatpanelek“: [/elektromosan forgó-csatlakozó-panelek]. A felszerelésükhöz lyukat kell vágni a munkalapon. Az elhelyezése Önön múlik. A „magasabb szintet“ képviselnek az elektromosan forgó csatlakozópanelek. A felszerelésükhöz nyílást kell vágni a munkalapon. Az elhelyezését Ön határozza meg. De miért forgó? Mert amikor nem használja a panelt, a csatlakozók a padló felé fordulnak, és csak a munkalap elegáns felülete látható. Ha aljzatra van szüksége, csak megnyom egy gombot, a panel elfordul és csatlakozási pontokat kínál.

CsatlakozópanelekCsatlakozópanelek

Az aljzatok konfigurációi a gyártó által adottak, azonban Ön igény szerint választhat modelljeink közül. Például a „BTCZ 014”:[/elektricky-otocne-pripojne-panely/btcz-014] jelzésű panel 230 V, LAN, VGA, USB és HDMI konfigurációt kínál. De ha csak elektromos csatlakozásokra van szüksége, akkor a BTCZ 010 ideális az Ön számára, aminek négy darab 230 V csatlakozója van. A kínálatunkban 18 féle konfiguráció van, így valóban van miből választani.

CsatlakozópanelekCsatlakozópanelek

Ha saját maga szeretné meghatározni a csatlakozási aljzatok összeállítását, „konfigurálható csatlakozópaneljeink“ is vannak az Ön számára. Az egyik felükön fix elektromos csatlakozások vannak, a másik felük pedig szabad, ahova csatlakozási pont modulokat helyezhetünk el. 8(!) modul áll rendelkezésre, melyeket tetszés szerint kombinálhat. Nem forgók, csak fixek vagy dönthetők, felszerelésükhöz szerelőnyílást kell vágni az asztal munkalapjába.

CsatlakozópanelekCsatlakozópanelek

Tehát nincs többé kétségbeesett szabad aljzat keresés! Foglalkozzon fontosabb dolgokkal!

Összefüggő

Egészségét óvó irodai asztalok

3.8.2023 | termékek

Egészségét óvó irodai asztalok

A MOTION ERGO irodai asztalok magassága elektromosan állíthatók. Egyéb HOBIS irodabútorral együtt minden irodahelyiségben használhatók.

Tekintse meg a cikket